Obsah:
Weber Spirit II E-210 přehled
V posledních několika letech si výrobci grilů všimli, že pořád více lidí již nemá prostranné luxusní zahrady. Aby dokázali reagovat na změnu, většina výrobců začala vyrábět malé, dvůj-horákové grily se skládacími bočnými stolíky, takže zabírají míň místa. Majitelé si mohou užít úplný zážitek z grilování. Teď i společnost Weber změnila dizajn, Spirit E-210 s předním ovládacím panelem a bočním skládacím stolíkem. Jde o prostý dvůj-horákový gril, který zabere minimum místa a užijete s ním množství hezkých chvil.
Výhody
- Skládací stolek zabere méně místa
- Kvalitní struktura
Nevýhody
- Nižší kvalita nerezové ocele
- Žádné vymoženosti – moc prostý gril
Popis
- 2 trubkové hořáky z nerezové oceli, 13,250 BTU
- 2,320 cm2 plochy na vaření a celková plocha 2,900 cm2
- 26 500 BTU z hlavních hořáků
- Litinové, porcelánem potažené rošty
- Elektrické (AA baterie) zapalování
- Ocelový porcelán, nerezová ocel (400 série) a hliníková konstrukce
- Sklopné boční stolíky
- Stříška s teploměrem a propanem
- Obal a propan se prodávají samostatně
- Pouze na propan nebo zemní plyn
- Vyrobeno v Číně
Přehled příručky-Weber Spirit E-210
S nově přebudovaným grilem v roce 2013 se linie Weber Spirit stala oblíbenou a následuje serii Genesis. Kontrolní ventily přesunuli na přední stranu, čímž se vyjasňuje pravá boční tabulka knoflíků. To je pro standardní gril, ale ztrácí tu jedinou vlastnost, která skutečně dělala Weber grily unikátní. Weber Spirit E-210 je nejmenší a nejlevnější z celé velikosti grilovaných Weber. Tento „malý“ gril je navržen s sklopnými stoly, ideální pro malé prostory, jako jsou balkony, kde jsou Grilovaná jídla legální.
Kromě malé stopy se jedná o velmi jednoduchý plynový gril s 2 hořáky. Nabízí jen velmi málo ve způsobu zvonku a píšťale. 2 hořáky generují 26 500 BTUs tepla pod 360 čtverečních centimetrů porcelánovitý litinový rošt. Toto není silná mřížka a doba předehřívání je dlouhá. Nicméně, mříže drží hodně tepla a umožňují dobrý přenos tepla. Tento gril udělá dobrou práci při grilování stejku nebo hamburgerů. Teplotní rozsah je široký, takže vaření s nízkou teplotou je velmi dobré. V designu s 2 hořáky je dostatek prostoru k přímému vaření celého kuřete nebo pečeně, ale kapacita je omezená. Samozřejmě, každý, kdo chce koupit gril v této velikosti, nehledá velký prostor pro vaření.